logo-mini

Dygtig og prisbevidstPortrætfotograf

Det tager kun en brøkdel af et sekund at tage et portrætfoto, men billedet skal man gerne kunne glæde sig over i de næste mange år frem. Portrætfotos går ofte i arv i familien generation efter generation, og der ligger en spændende historie gemt i hvert eneste billede. Hvert portrætbillede fortæller en vigtig historie om det særlige menneske, det skildrer. Og jeg vil gerne være med til at fortælle din historie.

Alle kan tage et portrætfoto, men for at det også bliver et rigtig godt et af slagsen, skal der være liv i billedet, så det taler til os. Derfor er det vigtigt, at fotografen både kan sit håndværk og er dygtig til at indfange personens særlige udstråling og personlighed på billedet. Først da kan man lykkes med at få taget et virkeligt vellykket portrætbillede, hvor personligheden og udstrålingen træder tydeligt frem.

Jeg er god til at leve mig ind hver enkelt person, så man slapper godt af foran kameraet. Også dem, der selv mener, at de slet ikke er gode på billeder. Alle er gode på billeder, hvis fotografen tager sig tiden til det. Det gør jeg. For hvert eneste menneske har nogle helt særlige interessante træk, og dem går jeg omhyggeligt på jagt efter at få indfanget i billedet. Det er det særlige og individuelle, der giver et godt portrætfoto liv og varme. Fregnerne, mellemrummet mellem tænderne eller smilerynker er det unikke, der er med til at give billedet personlighed.

Hvis du drømmer om at få taget et portrætfoto i nogle omgivelser, der betyder noget særligt for dig, kan det også lade sig gøre, da jeg har mobilt studieudstyr. Og uanset om modellen er lille Alma på et år, en ung konfirmand eller er voksen, så får jeg taget et helt særligt portrætfoto, der vækker glæde mange år frem.   

Har du spørgsmål omkring en fotoopgave?