logo-mini

ProfessionelBryllupsfotograf

Jeres bryllup er en ganske særlig dag, og det sørger jeg for, at jeres bryllupsbillede også bliver. Det skal være et kært minde for livet, som får jer til at tænke tilbage på alle de glade bryllupsgæster, kyssene under bordet, kagen og brudevalsen.

På selve dagen har man som brudepar næsten altid masser af nerver og praktiske ting, man skal tænke på. Men da jeg har mange års erfaring som bryllupsfotograf, så er jeres bryllupsbillede i hvert fald én ting mindre, I skal bekymre jer om.

Jeg skaber en rolig stund, mens vi fotograferer. Og selv hvis I er spændte og ryster lidt på hånden over at være i centrum, så har jeg overblik og overskud til at sørge for, at I får en rigtig god oplevelse. Mens vi fotograferer, får I et rart pusterum og kan nyde hinandens selskab uden forstyrrelse, og hvis I er lidt nervøse over at stå foran kameraet, så får jeg jer til at slappe af og guider jer, så I nyder oplevelsen og får de billeder, I drømmer om.

Måske har I en helt klar idé om, hvilke bryllupsbilleder, I gerne vil have – om det skal være klassisk, utraditionelt eller måske noget helt tredje? Hvis ikke I har lagt jer fast på en særlig stil, taler vi os frem til, hvad I har lyst til. Jeg tager både smukke klassiske bryllupsportrætter og har også hjulpet nogle brudepar med at opfylde deres farverige og utraditionelle ideer om nogle meget personlige billeder. Lad os tage en snak om jeres særlige ønsker.

Før jeres bryllup mødes jeg med jer og vi taler om hvordan jeres store dag skal forløbe, og hvilke ønsker I har til fotograferingen. Inden bryluppet tager jeg som regel ud og sonderer terrænet – så er jeg forberedt og kender kirken eller rådhusets område godt. Vejret behøver I ikke bekymre jer om, når det gælder jeres bryllupsbilleder - der er altid lagt en plan B i tilfælde af dårligt vejr. Men selvfølgelig bliver det solskin til jeres bryllup.

Hvis I ønsker en fotograf, der kan forevige hele brylluppet lige fra brudens forberedelse med kjole og makeup til udvekslingen af jeres vielsesringe og til brudevalsen, kan jeg også være behjælpelig med dette. Til de fleste bryllupper er vi to fotografer der arbejder sammen om at forevige dagen - så er I sikre på at få det hele med. Og det koster ikke ekstra.

Ring eller skriv en mail – så lægger vi en plan, der passer præcis til jeres store dag. 

Har du spørgsmål omkring en fotoopgave?