logo-mini

KreativBørnefotografering

Hvor søren blev tiden lige af, kan man spørge sig selv, når man kigger på sin teenager, der lige pludselig er blevet næsten voksen. Og så tænker man på, at det gælder om at få taget billeder mens tid er......

Børnene er det dyrebareste vi har og selvfølgelig skal vi have billeder af det vi holder af. Et godt børneportræt kan man ikke blive træt af at kigge på - det vil vække minder hver gang man ser på det.

I mit lille studie lidt nord for Esbjerg og Varde tager jeg børneportrætter i rolige og afslappede omgivelser. Fotograferingen sker på børnenes betingelser - og det kan godt tage lidt tid af få det rigtige portræt i kassen. Men så må det tage den tid det ta'r - det vigtigste for mig som fotograf er, at I får et unikt portræt af jeres barn. Og det får I - det kan godt være at det bliver et portræt, hvor lille Frederik ikke smiler over hele femøren. Men ligesom alle voksne ikke er ens, er børn det heller ikke, og det vigtigste er at portrættet viser jeres barns personlighed og udstråling.

 Ønsker I at få taget et billede i andre omgivelser kan det sagtens lade sig gøre, da jeg har mobilt studieudstyr og kan tage børneportrætter stort set overalt.

Har du spørgsmål omkring en fotoopgave?